Over 10.000 produkter har fått et nytt liv!

Vi I Secundo ønsker å tilby deg en enkel, trygg og effektiv leveringsopplevelse. Derfor har vi satt sammen flere leveringsalternativer for å imøtekomme dine behov. Vårt mål er å sørge for en sømløs og god kundeopplevelse ved levering av varene hjem til deg. 

Her er en oversikt over våre leveringsalternativer.

 

 

Levering til gateplan

Dette er vårt standard leveringsalternativ. Våre dyktige medarbeidere leverer dine varer til gateplan på din adresse. Sjåføren vil kontakte deg når du er neste stopp (ca 20 minutter før ankomst), slik at du er klar til å motta varene og eventuelt bistå med bæring.

Levering med innbæring

For en ekstra komfortabel opplevelse, kan du velge levering med innbæring. Med dette alternativet vil vårt leveringsteam bære varene inn i hjemmet ditt, helt frem til ønsket rom. Sjåførene vil kontakte deg når du er neste stopp (ca 20 minutter før ankomst) for å forsikre oss om at du er klar for mottak av dine nye møbler.

Click and Collect

Hvis du ønsker å hente varene selv, tilbyr vi selvbetjent Click and Collect. Du kan enkelt bestille varene på Secundo.no og hente varene på vårt “Click and Collect”-sted på Rødtvet. Vi har også verktøy tilgjengelig hvis du ønsker å demontere varer før frakt. Vi har også verktøy tilgjengelig hvis du ønsker å demontere varer før frakt.

Din bestilling er klar for henting innen 30 minutter i våre åpningstider.

Vår adresse:

Secundo AS
Pottemakerveien 10,
0954 Oslo

Åpningstider for Click and Collect

Man. – Tor. 09-20
Fre. – 09-17
Lør. – 10-16
Søn – Stengt

Levering utenfor Stor-Oslo

Vi tilbyr også levering til store deler av Østfold og Vestfold, samt deler av Buskerud – dette inkluderer byer som Fredrikstad, Sarpsborg, Moss, Drammen, Tønsberg, Horten, Sandefjord, Brumunddal, Hamar, Gjøvik og Gardemoen samt nærliggende byer og tettsteder.

Hvis du bor andre steder i Norge, tilbyr vi ikke levering til din plassering selv. Imidlertid kan vi muligens organisere levering til din plassering gjennom en ekstern leveringstjeneste. Dette kan ikke garanteres og vil påløpe ekstra kostnader avhengig av størrelsen / vekten på produktet ditt. Hvis du ønsker å finne ut mer, kan du sende en e-post til post@secundo.no med følgende informasjon:

  • Ditt navn, adresse, postnummer og telefonnummer
  • Navnet på produktet(r) du ønsker å bestille
  • Annen viktig informasjon

Spørsmål om levering?

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi sikte på å komme tilbake til deg innen 1-2 virkedager .